Sunday, October 11, 2009

Walimatulurus talibxjoe

Selamat pengantin baru buat Abdul Mutalib Ja'amat aka talibxjoe dengan pasangannya Mazian Harman yang berlangsung pada 10 oktober lalu, semoga berkekalan jodoh hingga akhir ayat hendaknya, berikut ada diselitkan gambar-gambar kegemilangan talib bersama band pop nya ..




Ni baru gambar kawin, amacam suci tak muka talib,kekeke..

7 comments:

  1. selamat pengantin br talib...
    semoga berbahagia ke anak cucu...

    p/s; nk jugak up pic dia main dgn HH...

    ReplyDelete
  2. eh, tak perasan pulak ada gambar i,
    ahaks..

    ReplyDelete
  3. uhuks...terharu nya saya...
    hohoo....sorg je xde hr tuh...
    terima kaseh dtg jauh² hari tuh..
    tq!

    ReplyDelete
  4. kurus macam junkie dulu. skang dah macam ulat gamat!

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete